Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2445/173996]

Informe d’avaluació. Projecte Buixola. Capacitació Professional en Orientació i Inserció Sociolaboral: Desenvolupament de competències emocionals.
Pérez Escoda, Núria; Velar, Katia
El Projecte Brúixola consisteix en una capacitació en orientació i inserció sociolaboral impulsada per la Fundació Privada Gentis i Orienta Pro. Està adreçada a persones joves amb formació en l’àmbit social i beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil. Es fonamenta en una metodologia vivencial i participativa basada en el model d’ocupabilitat per competències i inclou accions formatives, pràctiques i d’acompanyament a la inserció en un itinerari d’un any. En el marc d’aquesta capacitació, s’ha dut a terme un programa de formació i avaluació en desenvolupament de competències emocionals de 20 hores de durada, impartit dins del mòdul MF4: Acompanyament tutorial. L’avaluació de l’evolució del desenvolupament competencial de les persones participants en la formació s’ha realitzat amb la col·laboració del Grup de Recerca i Orientació Psicopedagògica de la Universitat de Barcelona (GROP). El present informe recull la metodologia emprada, els resultats obtinguts i les conclusions sobre la incidència del Programa Brúixola en el desenvolupament de les competències emocionals i la percepció de benestar per part dels joves participants.
-Inserció laboral
-Integració social
-Educació emocional
-Occupational integration
-Social integration
-Emotional education
cc by-nc-nd (c) Pérez Escoda, Núria et al., 2018
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Informe
Artículo - Versión publicada
Universitat de barcelona. Grup de Recerca en Orientació Psicopedagògica (GROP)
         

Mostrar el registro completo del ítem